Ansök
nu
Dela
tjänsten

Verkstadsarbetare

Arbetsgivare:

Kund till Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Strängnäs kommun

Sista ansökningsdag:

2022-10-28

Om företaget

Tjänsten är en rekrytering till vår kund – ett modernt och stabilt växande Eskilstunaföretag som präglas av yrkesstolthet. För att trygga en hög kvalitetsnivå erbjuder företaget sin personal löpande kompetenshöjande utbildning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Just nu söker Best Bemanning & Rekrytering verkstadsarbetare till en kund i Strängnäs kommun.  

Är du nyfiken på verkstadsarbete? Arbetar du redan idag i en produktionsverksamhet men är intresserad av att testa något nytt och bidra i svensk basindustri? Söker du arbete och vill kompetensväxla samt är tekniskt intresserad? Vi vänder oss både till dig som är senior eller junior och är intresserad av eller har erfarenhet av någon av följande manuella & CNC-styrda processer: fräsning, svarvning, slipning, svetsning och borrning.  

I arbetsuppgifterna ingår, förutom ovannämnda processer, även traverskörning vid uppsättning/nedtagning av valsar i maskin och eget produktionsunderhåll på maskinen samt att du medverkar vid förebyggande underhåll. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete i vår verksamhet så det är givetvis något som ingår i dina arbetsuppgifter. 

Din profil

Vi levererar gjutna valsar över hela världen. Våra produkter är stora, 20-60 tons högprecisionsverktyg hos våra kunder och därför kommer stor vikt i rekryterings-processen att läggas på din kvalitetsmedvetenhet. Andra viktiga personliga egenskaper är att du äger ett stort personligt driv, är ansvarstagande och flexibel. 

Vi har som krav att du ska ha goda kunskaper svenska i tal och skrift eftersom samverkan förekommer inom avdelningen samt mellan olika avdelningar. 

Vi har alla förekommande skiftformer hos oss och två- samt treskift är de vanligaste formerna.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Kund till Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Strängnäs kommun

Sista ansökningsdag

2022-10-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mattias Höglund

Telefonnummer:

016-400 99 24

E-post:

mattias.hoglund@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen