Ansök
nu
Dela
tjänsten

Verkstadschef

Arbetsgivare:

Thoruns

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-12-23

Det här är Thoruns

Thoruns AB har länge varit verksamma i Eskilstuna där man redan 1976 startade produktionen av dörrar och fönster i metall. Företaget är anslutet till SAF, Svemek, Svenska Metallindustriförbundet samt Handelskammaren.

På Thoruns erbjuder vi kundunika lösningar i stål och rostfritt för dörrar, fönster, fasader, entrépartier och glastak som står pall för vädrets makter och dåligt humör. Våra produkter utformas alltid för att möta våra kunders krav på design, brand, inbrottsskydd och glas. Vi har produkter för både inne och ute. Fördelen med profilstål är oslagbar om du vill uppnå en mer slimmade och mer designad lösning av dörrar och fönster, utan att ge avkall på säkerhet.

Vi pallar tuffa krav
Våra system möter tuffa krav för att kunden skall kunna känna sig trygg och säker oavsett om det handlar om minsta möjliga risk för klämskador, inbrott och brand. Våra system används i offentliga byggnader, på kontor, handelsbyggnader, industrier och även privata byggnader. Thoruns marknadsområde består främst av leveranser till ny- och ombyggnationer i hela Sverige. Våra konkurrensmedel skall i huvudsak vara kvalitet, rätt pris, leveransdisciplin och god service. Personalstyrkan består av elva personer i vår verkstad och fem stycken på kontoret. Vi har fyra egna montörer för montering av våra produkter. Ägare av Thoruns är familjen Olofsson som till vardags även driver och äger fastighetsbolaget Ladingen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för kompetensutveckling, bemanningsplanering och arbetsmiljöfrågor? Vill du vara med och bidra till Thoruns framgångar? I rollen som Verkstadschef får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

I rollen som Verkstadschef kommer du först och främst att ansvara för arbetsmiljö, säkerhet och hälsa samt ansvara för personalplanering och -utveckling. Du leder ett team om tolv medarbetare och har personalansvar för dessa.

Du kommer att rapportera till företagets vd. Thoruns sitter i klassiska och charmiga lokaler centralt i Eskilstuna. Här präglas arbetsmiljön av att medarbetarnas personliga utveckling har hög prioritet.

Vem söker vi?

Till rollen som Verkstadschef söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och organiserad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av bemanningsplanering, industriell produktion och arbetsmiljöfrågor, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet som produktionsplanerare, produktionstekniker eller projektledare. Vi ser gärna att du har goda ledaregenskaper, detta för att du skall få med dig hela gruppen mot era gemensamma mål.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Thoruns

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-12-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

0734-151311

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen