Tuna Trafik söker verkstadstekniker

Arbetsgivare:

Tuna Trafik

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-10-18

Om företaget

Tuna Trafik startades i början av 80-talet, med taxibilar, småbussar i skoltrafik och beställningstrafik. När företaget ombildades till aktiebolag några år senare anskaffades stora turistbussar och beställningstrafiken utvidgades. Med åren har verksamheten utvecklats och förbättrats till vad det är idag, ett renodlat bussbolag.

Tuna Trafik ägs och drivs av Mikael Jonasson och Johan Hermansson som har arbetat många år i företaget och har stor erfarenhet av bussbranschen. Företaget har bussar i flera storlekar för att passa alla typer av grupper och resor. Personalen består av ett tjugotal yrkesskickliga chaufförer verkstadspersonal, tjänstemän och ett antal extrachaufförer.

En stor del av verksamheten består numer av beställningstrafik. Våra största kunder är företag, myndigheter, kommuner och föreningar. Vi har också ett omfattande skolskjutsavtal med Eskilstuna kommun där företaget varje dag skjutsar elever till skolan. I lokalerna finns också en stor verkstad där all service och reparationer kan utföras.

Om tjänsten

Tuna Trafik AB är ett välkänt, expansivt och framgångsrikt företag som just nu söker en duktig Verkstadstekniker som vill vara med och bidra till företagets framgångar. Uppskattar du en arbetsmiljö som präglas av goda möjligheter till fortbildning och kompetenshöjning? Är du redo att ta nästa steg i karriären? Sök till Tuna Trafik AB redan idag!

 

Din profil

Vi söker dig som har hög kompetens inom drift och underhåll, service och kvalitetssäkring. Du behöver även ha erfarenhet att arbeta med tunga fordon, fordonsel, svets, samt läsa och förstå hydralschema. Generell datorvana och vana vid tekniska system kopplat till branschen är önskvärt.

Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Det här jobbet är dessutom helt rätt för dig som vill ha möjlighet att avancera inom samma företag då önskan är att tjänsten ska utvecklas till att ha ansvar över några medarbetare på verkstan.

Vi söker därför dig som är en rak & tydlig person som har lätt att ta beslut, har viljan att på sikt leda andra medarbetare & finnas till för att stötta upp där det behövs.

Som verkstadstekniker kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter:

  • Ansvara för och utföra service och reparation av företagets fordon.
  • Säkerställa att alla säkerhetsföreskrifter följs i samband med att arbete utförs
  • Beställa hem material och reservdelar i den mån det behövs för att utföra arbetet
  • Att följa upp utfört arbete när fordonet kommer från extern verkstad och säkerställa att utförda reparationer dokumenteras i fordonskontroll.
  • Säkerställa att skadeanmälan görs på skadade fordon, samt upprätta skadekalkyler och ta fram faktureringsunderlag.

Busskörning kan komma att ingå i tjänsten och därför ser vi det som önskvärt att du har ett D-körkort samt YKB, men är inte ett krav.

Utbildning
Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning i grunden, har du däremot dokumenterad erfarenhet av branschen så fungerar det lika bra.

Meriterande
AC-Certifierad

Krav
Körkort B

På Tuna Trafik AB erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Tuna Trafik

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-10-18

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Tim Rytterström

Telefonnummer:

0737078101

E-post:

tim.rytterstrom@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen