Ansök
nu
Dela
tjänsten

Vi söker nu Ekonom till Ahlins Plåt - del av Fasadgruppen

Arbetsgivare:

Ahlins Plåt

Ort:

Hägersten/Stockholm

Sista ansökningsdag:

2022-11-11

Om företaget

Om företaget

Vi har haft goda utsikter sedan 1909. Under mer än ett sekel har vi arbetat bland takåsarna i Stockholm. Det har handlat om alltifrån att täta läckor och sätta upp takskyddsanordningar till att renovera kulturbyggnader och agera totalentreprenör vid stora byggprojekt. Uppdragen utförs alltid av våra välutbildade plåtslagare enligt gediget, traditionellt hantverk i kombination med modern teknik. Kanske är det just detta som gjort att vi levt och överlevt så länge. Engagemanget. Kunskapen.

Vi är en del av Fasadgruppen Group AB som är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Verksamheten bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi är ett företag som erbjuder våra kunder trygghet genom hela affären. Du kommer att vara en viktig kugge för att få hela vårt maskineri att fungera så optimalt som möjligt.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

 • Kund- och leverantörsreskontran
 • Löpande redovisning
 • Momsavstämningar
 • Skattedeklarationer
 • Upprätta månadsbokslut och koncernrapportering.
 • Stötta vid budgetarbete och budgetuppföljning.
 • Du kommer även att göra diverse administrativa arbetsuppgifter gällande personal t.ex. tidsrapportering, löneunderlag, bilar m.m.
 • Övriga administrativa uppgifter

Du är en person som gillar att ha koll och den som kommer att vara vår stjärna på kontoret. Ahlins Plåt är ett företag som under ett helt sekel arbetat bland takåsarna i Stockholm, och ingår numera i den börsnoterade koncernen Fasadgruppen. Vi växer och har som mål att växa ytterligare. Det finns stora möjligheter till att utvecklas och få större ansvar - om du vill. Kontoret ligger 3 minuter gångväg från T-bana Aspudden.

Din profil

Som ekonom på Ahlins Plåt är det viktigt att du är noggrann och strukturerad eftersom det är du som har koll och följer upp fakturor, tidsredovisning och löneutbetalningar.

Vi önskar att du har relevant utbildning för tjänsten, antingen via studier eller yrkeserfarenhet. Du känner dig bekväm i att hantera dator, digitala lösningar som rapportering i olika webbaserade system. Du har goda kunskaper i Excel och har du använt affärssystemet Entré så är det en stor fördel.

Vi ser även att du gärna har följande egenskaper:

 • Ansvarstagande
 • Självgående
 • Lösningsorienterad
 • Flexibel
 • Självgående

Mer om Ahlins Plåt och Fasadgruppen:

Fasadgruppen Group AB är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara tjänster, såsom fasader, fönster, balkonger och tak, till den nordiska marknaden. Ahlins Plåt har sitt kontor i söderort, Stockholm närmare bestämt i Hägersten.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Ahlins Plåt

Ort:

Hägersten/Stockholm

Sista ansökningsdag

2022-11-11

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

0721454374

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen