Ansök
nu
Dela
tjänsten

Vi söker en Ekonom till BDF - del av Fasadgruppen

Arbetsgivare:

Bruske Delér Förnsterrenoveringar AB BDF

Ort:

Sätra/Stockholm

Sista ansökningsdag:

2022-10-23

Om företaget

Bruske Delér Fönsterrenoveringar AB har rötter från 1988.

BDF valde tidigt att enbart fokusera på fönsterrenovering och har tack vare det en mycket bred och djup kompetens inom området. Idag är vi ungefär 45 medarbetare med kontor och verkstad i Sätra strax söder om Stockholm.

Våra kärnvärden är:
- Moderna
- Professionella
- Engagerade

Vi har en kultur på arbetsplatsen där människor trivs, har en god arbetsmiljö och utvecklas. Våra kärnvärden genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi är ett företag som erbjuder våra kunder trygghet genom hela affären. Du kommer att vara en av dessa kuggar för att få hela vårt maskineri att fungera så optimalt som möjligt.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

 • Kund- och leverantörsreskontran
 • Löpande redovisning
 • Momsavstämningar
 • Skattedeklarationer
 • Förberedelse av månadsbokslut och koncernrapportering.
 • Stötta vid budgetarbete och budgetuppföljning.
 • Du kommer även att göra diverse administrativa arbetsuppgifter gällande personal t.ex. tidsrapportering, löneunderlag, bilar m.m.
 • Du arbetar i vårt affärssystem Entré.

Du är den som ansvarar för våra deadlines gentemot partners, kunder och myndigheter när det gäller den ekonomiska rapporteringen. Bruske Delér Fönsterrenoveringar AB är ett gediget företag som ingår i den börsnoterade koncernen Fasadgruppen. Vi växer och har som mål att växa ytterligare. Det finns stora möjligheter till att utvecklas och få större ansvar - om du vill. Kontoret med verkstad ligger i Sätra/Skärholmen. Aspudden.

Din profil

Som ekonomiansvarig hos Bruske Delér Fönsterrenoveringar AB kommer du vara övergripande ansvarig för företagets ekonomiska rapportering. Det är då viktigt att du är noggrann och strukturerad eftersom det är du som har koll och följer upp fakturor, tidsredovisning och löneutbetalningar.

Vi önskar att du har relevant utbildning för tjänsten, antingen via studier eller yrkeserfarenhet. Du känner dig bekväm i att hantera dator, digitala lösningar som rapportering i olika webbaserade system. Du har goda kunskaper i Excel.

Vi ser även att du gärna har följande egenskaper:

 • Ansvarstagande
 • Självgående
 • Lösningsorienterad
 • Flexibel
 • Engagerad

Mer om BDF och Fasadgruppen:

Fasadgruppen Group AB är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara tjänster, såsom fasader, fönster, balkonger och tak, till den nordiska marknaden. BDF har sitt kontor och verkstad i söderort, Stockholm närmare bestämt i Skärholmen.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Bruske Delér Förnsterrenoveringar AB BDF

Ort:

Sätra/Stockholm

Sista ansökningsdag

2022-10-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

0721454374

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen