Ansök
nu
Dela
tjänsten

Vi söker nu Arbetsledare till Front

Arbetsgivare:

Front RK AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-02-28

Om företaget

Vi på FRONT är en komplett totalentreprenör specialiserade på fasadrenovering. Vi kombinerar det gamla hantverket med nytänkande och innovativa lösningar. Front är sedan 2020 en del av Fasadgruppen.

Våra kunder är, fastighetsägare, byggföretag och bostadsrättsföreningar och verkar främst i Mälardalen och Stockholmsområdet.

Vi på FRONT är specialister inom murning och putsning. Vi renoverar, bygger nytt, förnyar och reparerar så gott som alla slags fasader.

Vi är certifierade enligt tre certifieringsstandarder: ISO 9001, ISO 14001 och CFE - Certifierad Fasadentreprenör.

Vi söker dig som vill vara en del av Front och systerbolagen i Fasadgruppens resa att hitta nya vägar att utveckla och för koncernen till Nordens ledande aktör inom fasadentreprenad.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som arbetsledare kommer du arbeta med arbetsledning inom både stora och små byggnadsprojekt. Beroende på projektets omfattning så kommer du i vissa fall att ansvara för en del av ett projekt medan du i vissa projekt har ett helhetsansvar. Du kommer under projektets gång styra dina arbetsuppgifter självständigt och ansvara för att skapa och förvalta dina egna kundrelationer.
Har en relevant ingenjörsutbildning eller annan lämplig utbildning eller erfarenhet från branschen som arbetsledare eller är murarmästare. Erfarenhet och person är lika meriterande som utbildning. Du har erfarenhet av projekt- eller arbetsledning eller har haft betydande ansvar i olika byggprojekt. Du har ett tydligt affärsmässigt tänk och är van att arbeta nära kund och underleverantörer.

Din profil

Som person är du kvalitetsmedveten och arbetar dedikerat för att uppnå utsatta mål och standarder. Du har lätt för att samarbeta med såväl kund som kollegor. Vi ser gärna att du har goda kontakter på marknaden, något du kommer att kunna använda dig av i denna tjänst. Vidare är du självgående och trivs i en roll där du själv får styra och planera ditt arbete.
Som arbetsledare kommer du leda och driva arbetet framåt vilket kräver att du besitter ledaregenskaper.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Front RK AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-02-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Patrik Karlsson

Telefonnummer:

016 400 99 19

E-post:

Patrik.Karlsson@Bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen