Ansök
nu
Dela
tjänsten

Vi söker nu Ekonomiassistent till Front - del av Fasadgruppen

Arbetsgivare:

Front RK AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-06-30

Om företaget

Vi på FRONT är en komplett totalentreprenör specialiserade på fasadrenovering. Vi kombinerar det gamla hantverket med nytänkande och innovativa lösningar. Front är sedan 2020 en del av Fasadgruppen.

Våra kunder är, fastighetsägare, byggföretag och bostadsrättsföreningar och verkar främst i Mälardalen och Stockholmsområdet.

Vi på FRONT är specialister inom murning och putsning. Vi renoverar, bygger nytt, förnyar och reparerar så gott som alla slags fasader.

Vi är certifierade enligt tre certifieringsstandarder: ISO 9001, ISO 14001 och CFE - Certifierad Fasadentreprenör.

Vi söker dig som vill vara en del av Front och systerbolagen i Fasadgruppens resa att hitta nya vägar att utveckla och för koncernen till Nordens ledande aktör inom fasadentreprenad.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi är ett företag som erbjuder våra kunder trygghet genom hela affären. Du kommer att vara en av dessa kuggar för att få hela vårt maskineri att fungera så optimalt som möjligt.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

 • Kund- och leverantörsreskontran
 • Löpande redovisning
 • Momsavstämningar
 • Skattedeklarationer
 • Vara behjälplig vid månadsbokslut och koncernrapportering.
 • Stötta vid budgetarbete och budgetuppföljning.
 • Du kommer även att göra diverse administrativa arbetsuppgifter gällande personal t.ex. tidsrapportering, löneunderlag, bilar m.m.
 • Övriga administrativa uppgifter

Du ska gilla att ha koll och vara vår stjärna på kontoret. Front är ett företag som sedan 2020 är del av börsnoterade Fasadgruppen. Vi växer och har som mål att växa ytterligare. Det finns stora möjligheter till att utvecklas och få större ansvar - om du vill.

Din profil

Som ekonomiassistent på Front är det viktigt att du är noggrann och strukturerad eftersom det är du som har koll och följer upp fakturor, tidsredovisning och löneutbetalningar.

Vi önskar att du har relevant utbildning för tjänsten, antingen via studier eller yrkeserfarenhet. Du känner dig bekväm i att hantera dator, digitala lösningar som rapportering i olika webbaserade system. Du har goda kunskaper i Excel.

Det är önskvärt om du har följande egenskaper;

 • Ansvarstagande
 • Självgående
 • Lösningsorienterad
 • Flexibel
 • Skinn på näsan

Mer om Front och Fasadgruppen:

Fasadgruppen Group AB är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara tjänster, såsom fasader, fönster, balkonger och tak, till den nordiska marknaden. Front är ett av de största bolagen i den gruppen och har sitt huvudkontor i Eskilstuna.

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Front RK AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-06-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

0721454374

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen