Bli vår nya bestis!

Att vara en bestis innebär att du är anställd av Best Bemanning & Rekrytering men jobbar hos våra kunder. Med andra ord får du konsultuppdrag. Det kan hända att konsulttjänsten övergår i anställning hos företaget du jobbar på. Men uppdragen kan också ta slut – till exempel om kundens behov är tillfälligt. I så fall kavlar vi upp ärmarna och försöker hitta ett nytt uppdrag till dig hos en annan kund.

För att du ska trivas

Vi ser människor som den viktigaste delen i ekvationen och vill att du ska trivas. Både hos oss och kunden du jobbar för. Det är en självklarhet. Därför jobbar vi nära våra konsulter, agerar bollplank och stämmer av så allt funkar bra. Vår dörr står alltid öppen för om du som bestis har några frågor eller funderingar – eller kanske bara vill snacka om jobbet över en kopp kaffe. Vi kör regelbundna bestisträffar med information och annat skoj.

Få en trygg anställning

Du som bestis har rättigheter och skyldigheter, precis som dina kollegor hos kunden du jobbar för. Eftersom du är anställd av Best är det vi som ser till att du får semester, sjukersättning, pension och försäkring. Vi ansvarar också över medarbetarsamtal och löneförhandlingar. Kort och gott: alla delar som en trygg anställning innebär. 

Ansök redan nu!

Du kanske inte har hittat ett specifikt jobb du vill söka – och det är helt lugnt. Skicka in en spontanansökan så sparar vi dina uppgifter och ditt cv. Då kan vi hitta dig när vi är på jakt efter kandidater till konsultuppdrag. Glöm inte att hålla koll på våra lediga tjänster – kanske hittar du ditt drömjobb?