Rusta och Matcha Örebro

Vi hjälper dig mot nästa jobb!

Är du inskriven hos Arbetsförmedlingen och bedöms vara i behov av stöd i arbetssökandet? Vi stöttar dig genom Rusta & Matcha.  

Så coachar vi dig

I Örebro hittar du vårt kontor ett stenkast från Stortorget med butiker och caféer, med flera restauranger i krokarna. Här jobbar våra engagerade och kunniga jobbcoacher för att lära känna dig för att ge dig individuellt anpassat stöd i ditt jobbsökande. Blir det jobb direkt eller börjar vi med praktik eller utbildning? Vi hjälper dig genom att bland annat skriva cv och personligt brev, intervjuträna dig och stötta dig i att kontakta företag. Programmet pågår i sex månader med möjlighet till förlängning. Läs mer om RoM hos Arbetsförmedlingen.

Vårt framgångsrecept? Vi jobbar med bemanning och rekrytering vilket ger oss ett stort nätverk av arbetsgivare och kontakter inom utbildning. Vi jobbar nära arbetsmarknaden och har återkommande rekryteringsträffar i våra lokaler med arbetsgivare och utbildningsanordnare i behov av att anställa eller ta in nya elever. Dessutom bryr vi oss om att matchningen verkligen blir rätt – för både dig och arbetsgivaren. Vi vill att du ska må bra under utbildningen eller på ditt nya jobb.

Här hittar du oss

Best Bemanning och Rekrytering har som leverantör i Örebro KA-nummer 10072554. Vi finns här om du har några frågor eller funderingar, hör av dig!

Så jobbar vi

Här är alla välkomna!

Personlig jobbcoachning som ger mer än jobb- och studieplats. 

Stenkoll på marknaden för bästa matchningen.

Vi som jobbcoachar

Våra professionella jobbcoacher hjälper dig på vägen mot dina mål.
Har du frågor? Välkommen att kontakta oss.

Ulrika Goldkuhl Svenska, Engelska
-
019-12 60 01
Mejla Ulrika
Feras Zanghaneh Svenska, Engelska, Arabiska, Kurdiska, Persiska
-
016-400 99 18
Mejla Feras
Annelie Bergwall Larsson Svenska, Engelska
-
019-12 22 88
Mejla Annelie
Ruaa Al-Yafeai Svenska, Engelska, Arabiska
-
016-400 99 29
Mejla Ruaa