Rusta och Matcha Örebro

Vi hjälper dig mot nästa jobb!

Är du arbetslös, inskriven hos Arbetsförmedlingen och bedöms vara i behov av stöd i arbetssökandet? Vi hjälper dig genom Rusta & Matcha.  

Så coachar vi dig

I Örebro hittar du vårt kontor ett stenkast från Stortorget med butiker, caféer och restauranger i krokarna. Här jobbar våra engagerade och kunniga jobbcoacher för att lära känna dig för att ge dig individuellt anpassat stöd i ditt jobbsökande. Blir det jobb direkt eller börjar vi med praktik eller studier? Vi hjälper dig genom att bland annat skriva cv och personligt brev, intervjuträna dig och stötta dig i att kontakta företag. Programmet pågår i sex månader med möjlighet till förlängning. Läs mer om RoM hos Arbetsförmedlingen.

Vår jobbcoachning – the best way

Vi har fått högsta betyg i Arbetsförmedlingens rating. Framgångsreceptet? Vi jobbar med bemanning, rekrytering och jobbcoachning vilket ger oss ett stort nätverk av arbetsgivare och kontakter inom utbildning. Vi jobbar nära arbetsmarknaden och har återkommande rekryteringsträffar i våra lokaler med arbetsgivare och utbildningsanordnare i behov av att anställa eller ta in nya elever. Dessutom bryr vi oss om att matchningen verkligen blir rätt – för både dig och arbetsgivaren. Vi vill att du ska må bra på ditt nya jobb eller i dina studier.

Så väljer du Best

Har du fått beslut om stöd i arbetssökandet av Arbetsförmedlingen? Välj Best Bemanning och Rekrytering som din leverantör, om du vill ha jobbcoachning the best way. Vårt KA-nummer är 10072554. Vi finns här om du har några frågor eller funderingar, hör av dig!

Så här fungerar det

FÖR VEM?

För dig som är arbetssökande
och Arbetsförmedlingen
bedömer har rätt till coachning

HUR GÖR JAG?

Prata med Arbetsför-
medlingen och säg att du
vill gå Rusta och matcha
hos oss på Best Bemanning
& Rekrytering.

EN SAK TILL

Innan du ansöker är det en
sak du behöver veta om oss:
vi är best!

Vi som jobbcoachar

Våra professionella jobbcoacher hjälper dig på vägen mot dina mål.
Har du frågor? Välkommen att kontakta oss.

Ulrika Goldkuhl
-
019-12 60 01
Mejla Ulrika
Feras Zanghaneh Svenska, Engelska, Arabiska, Kurdiska och Persiska
-
016-400 99 18
Mejla Feras
Annelie Bergwall Larsson
-
019-12 22 88
Mejla Annelie