Kontor i Katrineholm knyter ihop Mälardalen

Best Bemanning & Rekrytering vill vara på plats där flera av deras kunder och kandidater redan finns. De har även haft deltagare inom jobbcoachningen Rusta och matcha i Katrineholm. Som ett naturligt nästa steg flyttar de nu in på Drottninggatan 11.
– Katrineholm är en ort vi sneglat på länge och liknar många av orterna som vi redan finns på. Vi ser stor potential och detta knyter ihop Mälardalen för oss. Sedan är det en plats där vi vill vara med och ge tillbaka till både näringsliv och idrottsliv i stort. Det gör vi genom att bemanna, rekrytera och jobbcoacha i kombination med vårt samhällsengagemang, säger Fredrik Wahlqvist, vd på Best Bemanning och Rekrytering.

Flyttar in på Drottninggatan 11
Best Bemanning & Rekrytering har kontor sedan tidigare i Eskilstuna, Västerås, Köping och Örebro. Nu även i Katrineholm där de haft kunder sedan de startade företaget och vill vidga både verksamhet och nätverk ännu mer. Redan nu går det att träffa medarbetare på det nya kontoret på Drottninggatan 11 där Peter Bogdanov blir platschef.
– Om jag ska försöka beskriva känslan så är det “hemma”. Vi känner oss hemma i Katrineholm och det finns en Best-känsla här. Vi känner till marknaden sedan tidigare och ser fram emot att träffa både nya människor och de vi känner sedan tidigare. Det är en tillverkande kommun med industriarv, vilket vi har stor erfarenhet av, förklarar Peter.

Bemanning, rekrytering och jobbcoachning
Best vill vara med och utveckla Katrineholm tillsammans med andra och ser att företaget har en hel del att tillföra.
– Tillsammans är vi bäst! Och vi vill växa! Jag skulle säga att vi är bäst på människor, inte en specifik bransch, med stor vana av att bemanna alltifrån industrier och lager till att tillsätta specialisttjänster som till exempel chefer och andra ledarpositioner. Rätt människa på rätt plats! För att kunna göra det är det viktigt att vara på plats och ha relationer. Att lära känna människor och kunders verksamheter. Det blir enklare nu när vi har kontor här och responsen har varit riktigt positiv, fortsätter Peter.

Människor – kärnan i alla verksamheter
Precis som på de andra orterna vill Best fortsätta göra klockrena matchningar inom rekryteringen, vara den bästa möjliga arbetsgivaren för konsulter inom bemanningen och en hjälpande hand inom jobbcoachningen för deltagare på väg mot studier och jobb. Fredrik Wahlqvist betonar att människor varit det viktigaste sedan starten 2009 och så fortsätter det vara:
– Vi jobbar med det viktigaste som finns: människor. Kärnan i alla verksamheter. Hur man behandlar människor säger mycket. Sedan vill vi också att våra kunder ser oss som en partner snarare än en leverantör – då har vi lyckats! Här i Katrineholm vill vi fortsätta utveckla de kundsammanhang vi redan har och växa på orten. Nu blir det även enklare för kandidater att söka jobb och deltagare inom Rusta och matcha att träffa en jobbcoach. Om man vill ha jobb eller den bästa personalen? Då är det genom vår dörr man ska gå. Dörren är alltid öppen på Best!

Kontaktpersoner
Peter Bogdanov, platschef
0150-40 97 01
peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Fredrik Wahlqvist, vd
016-400 99 13
fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Om Best Bemanning & Rekrytering
Best bemannar och rekryterar personal till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. De erbjuder också jobbcoachning inom Rusta och matcha för deltagare som behöver hjälp på vägen mot studier eller jobb. De finns på fem orter och har stenkoll på den lokala marknaden. De har idag runt 450 medarbetare.