Coachning, the best way

Jobb eller studier? Best hjälper dig!

På uppdrag av Arbetsförmedlingen jobbar vi med coachningstjänsten Kundval Rusta & Matcha. Den här tjänsten är till för dig som är arbetslös, inskriven hos Arbetsförmedlingen och bedöms vara i behov av stöd i ditt jobbsökande. Vi hjälper dig med alltifrån intervjuträning till att kontakta företag.

Vår coachning är the best way

Sedan starten 2010 har vi på Best Bemanning och Rekrytering varit en framgångsrik leverantör av coachningstjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi har fått högsta betyg i deras rating! Hur vi gör? Vi har engagerade och professionella coacher som hittar individuella styrkor att matcha mot jobb eller studier. Genom åren har vi hjälpt tusentals personer komma närmare arbetsmarknaden. Vad har du för mål? Vi hjälper dig dit! Som bemanningsföretag har vi ett stort lokalt nätverk och bred erfarenhet. Vi jobbar med bemanning, rekrytering och coachning vilket ger oss en helhetsbild av den svenska arbetsmarknaden. Vi har stenkoll – speciellt på de lokala förutsättningarna. På det viset kan vi lättare hitta perfekta matchningar.

Så ansöker du

Vi erbjuder coachning på flera orter. Välj det kontoret som finns närmast dig för att läsa mer EskilstunaVästeråsKöping eller Örebro Och du! Det är en sak till du behöver veta om oss: vi är best!

Rekrytering 2.0
Vi har lång erfarenhet av att rekrytera personal och hitta den perfekta matchningen. Med stenkoll på den lokala marknaden, ett stort kontaktnät och en guldgruva till kandidatbank hittar vi det besta för dig!