Vi har kandidaterna – har du jobbet?

Tillfällig bemanning under semestertider, eller kanske stärka upp under julhandeln? Är det dags för en rekrytering som håller måttet över tid? Best fixar. Vi jobbar med coachning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi hittar unika styrkor och hjälper människor att bli redo för arbetsmarknaden. You want the best? We got the best.

Sedan starten 2009 har vi jobbat med företag och personal. Hittat matchningarna som båda parter mår bra av. Det är viktigt. Vi nöjer oss inte med att fixa förstärkning till ditt företag fort, vi ser också till att det blir rätt. Som du kanske redan vet jobbar vi med bemanning, rekrytering och coachning. Tre ingångar som på olika sätt fokuserar på att matcha personal med företag. Går du i tankarna om att stärka upp på ditt företag? Toppen, du har hittat rätt.

Varför välja best?

Vi har länge varit en framgångsrik personalpartner. Framgångsreceptet? Vi bryr oss om människor. Kärnan i alla verksamheter. Att jobba med bemanning, rekrytering och coachning under samma tak ger oss en stabil bredd. Helhetsperspektivet är en styrka. Vi har stenkoll på arbetsmarknaden och vet vad som krävs för att förstå innebörden i en tjänst, likväl som att hitta den perfekta kandidaten. Och vi är snabba, precis som vår bransch. Vi har ett stort kontaktnät och en guldgruva till kandidatbank.

Vi jobbar med coachningstjänsten Rusta och Matcha på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Här stöttar vi människor till att komma ut i jobb eller studier. Ibland behöver vi bygga på med kompetenser, andra gånger räcker det med en knuff i rätt riktning. Oavsett gör vi dem redo för arbetsmarknaden. Vi har massor av duktiga människor inom olika yrkeskategorier på jakt efter nästa jobb. Nu behöver vi företagen att matcha mot.

Intresserad? Gör så här!

Vi finns på fyra orter: Eskilstuna, Köping, Västerås och Örebro. Klicka in på den ort som finns närmast dig och hör av dig, så tar vi en kaffe och snackar personalbehov. Vi hörs!