Om best

Vi är best på bemanning & rekrytering!

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av branschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter. Och det fortsätter vi med, för det är vi best på.

Vad kan vi hjälpa dig med? Best erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi kör även jobbcoachningen Rusta och matcha och finns på fem orter: Eskilstuna, Västerås, Köping, Örebro och Katrineholm.

Vi är best på:

Administration, Ekonomi, Fastighetsskötsel, Industri, Lager och logistik, Mark och anläggning, Sälj och marknad, Teknik och Transport.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi gör det vi kan, i med- och motgång, och det är den inställningen som byggt vår verksamhet. Det gör oss best. För oss är det viktigt med engagemang, snabbhet, flexibilitet och att alltid finnas nära.

Letar du jobb som HR-chef, vd eller affärsutvecklare?
Vi hittar de besta till specialisttjänster också och hjälper dig att tillsätta till exempel chefer och andra ledarpositioner.

Behöver du personal?

Hör av dig om du behöver en hjälpande hand! Hos oss ser vi kunder som samarbetspartners. Tillsammans ser vi över vad som passar dig bäst.

Genom åren har kandidatbanken vuxit till en riktig guldgruva. Vi har bred kompetens inom såväl olika yrkesgrupper som beteendeprofiler. Via ständiga rekryteringsprocesser hittar vi rätt konsulter.

Letar du jobb?

Här finns våra lediga tjänster. Du kan även registrera dig till kandidatbanken via en spontanansökan. We want you – bli en bestis!