Nice to be best

Det är viktigt för oss att veta vad våra kunder tycker om Best. Som en del i det har företaget Brilliant hjälpt oss med en kundundersökning på alla orter. Nu har resultatet landat – wow!

Vi siktar på att alla våra kunder ska känna att vi på Best är samarbetspartner snarare än en leverantör. Det jobbar vi stenhårt för. Därför är vi extra stolta när Best får toppensiffror i delar som handlar om hur det är att jobba med oss och att vi är enkla att nå.

”Det handlar inte om vad vi gör, utan hur vi gör – the best way” 

Lätt att nå oss

Tillgänglighet är extra viktigt då vi jobbar med personal – kärnan i alla verksamheter. Det ska gå att nå oss enkelt när det behövs, oavsett om det är kunder eller medarbetare som behöver få tag på oss. Och ibland är det snabba puckar, men vi är max ett telefonsamtal bort. På tå!

av våra kunder tycker att de enkelt når oss på Best och vi finns nära tillhands.

Vi vill vara på plats hos våra kunder så ofta det går. När vi lär känna människorna och verksamheterna upptäcker vi behov och kan ligga steget före. Hos oss är dörren alltid öppen och vi ser till att det är enkelt att komma i kontakt med oss även för första gången.

Här får du en partner

I alla lägen är målet att göra det allra bästa för både kunder och konsulter, att vara en så bra samarbetspartner som möjligt. Engagerade. För att allt ska funka handlar mycket om vara på plats på kundföretagen och träffa både våra bestisar och företagets egna medarbetare. Då förstår vi deras verksamheter, ser lösningar och kan komma med förslag som hjälper dem att lösa deras vardagsproblem.

av våra kunder är mycket nöjda över Bests samarbete.

Den ena dagen är inte den andra lik, men vi ser till att vara flexibla och anpassar oss. Det gäller att se lösningar. Med oss får kunderna en samarbetspartner som inte bara bemannar snabbt, utan också rätt. Här finns en hjälpande hand och vi bjussar gärna på både kunskap och erfarenheter. Vi vill också att våra kunder delar vår syn på mjuka värden, hur vi hanterar vår personal. Och det vi kan allra bäst? Människor!

”De som testat vet: Hos oss får de mer än en leverantör.”

Med oss sedan starten

Många kunder är med oss sedan starten – ett kvitto på att vi gör rätt. Ett av företagen vi bemannat sedan 2009 är Sandåsa Timber AB. I dag har vi flera bestisar på deras sågverk via både bemanning och rekrytering.  

”Det är människorna som jobbar på ett företag som gör företaget, speciellt i bemannings- och rekryteringsbranschen. Medarbetaren utgör produkten som förmedlas. Best lever upp till våra höga krav och förväntningar, därav det goda och långa samarbetet. Utöver de lovade tjänsterna får vi mer –verkligen! Om det skulle vara något problem så löser de det snabbt och på bästa möjliga vis för alla inblandade. Konsultcheferna är väldigt bra bollplank som det går att diskutera problem och lösningar med. Sådant värdesätter vi mycket. Best är det mest kompetenta bemannings- och rekryteringsföretaget vi känner till och testat. Tre saker som jag upplever är extra viktiga för dem är kvalitet, service och kompetens.”
– Erik Gyllengahm, delägare samt produktions- och underhållsansvarig på Sandåsa Timber AB.