New best place: Örebro

I Örebro går nu flyttlasset för Best Bemanning & Rekrytering. Nästa stopp blir hos myOffice Stenbackevägen 6. Dit är alla välkomna: de som söker jobb, behöver personal eller vill ses över en kopp kaffe. Den nya adressen gäller från och med 2 oktober 2023.
– Nu landar vi i nya lokaler hos myOffice vilket känns kanon. Förutom att vi får flexibla kontorslösningar som är bättre anpassade utifrån vår verksamhet så är det enkelt att parkera utanför och i hela fastigheten finns ytterligare möjligheter, till exempel konferensutrymme med platser för 100 personer. Det är något vi letat efter, förklarar Best Bemanning & Rekryterings vd Fredrik Wahlqvist.

Flyttar in på myOffice
Dörren fortsätter vara öppen. Kunder, konsulter, kandidater, samarbetspartners och deltagare inom jobbcoachningsprogrammet är varmt välkomna till det nya kontorets kreativa miljö.
– Vi vill fortsätta skapa en naturlig mötesplats och ser fram emot att träffa människor. Sedan ser vi även fram mot att nätverka med över hundra nya kontorsgrannar, fortsätter Fredrik berätta.
Kontoret flyttar från Kungsgatan 8 till Stenbackevägen 6 som har en strategisk placering mellan Gustavsvik och centrum. Efter en kort promenad är man bland annat vid tågstationen och ett brett utbud av restauranger.
– Det är en öppen och fin atmosfär här som hälsar en välkommen när man kliver in vilket avspeglar Best. Här finns det en kopp kaffe framme redan när man kommer.
Best Bemanning & Rekrytering har även kontor i Eskilstuna, Västerås, Köping och Katrineholm.

Människor – kärnan i alla verksamheter
Best bemannar, rekryterar och jobbcoachar. De har ett stort samhällsengagemang och vill fortsätta växa på orten.
– Jag skulle säga att vi är bäst på människor, inte en specifik bransch, och har stor vana av att bemanna alltifrån industrier och lager till att tillsätta specialisttjänster som chefer och andra ledarpositioner. Rätt människa på rätt plats. För att kunna hitta det så är det viktigt att utveckla goda relationer till människor och våra kunders verksamheter, säger Fredrik och berättar mer om att de vill fortsätta göra klockrena matchningar inom rekryteringen, vara den bästa möjliga arbetsgivaren för konsulter inom bemanningen och vara en hjälpande hand inom jobbcoachningen för de som är på väg mot jobb eller utbildning.
– Människor har varit det viktigaste sedan starten 2009 och så fortsätter det vara. Vi jobbar med det viktigaste som finns: människor. Det är kärnan i alla verksamheter. Hur man behandlar människor säger mycket. Sedan vill vi också att våra kunder ser oss som en partner snarare än en leverantör – då har vi lyckats! Här i Örebro vill vi fortsätta utveckla de kundsammanhang vi redan har och växa. Om man vill ha jobb eller den bästa personalen? Då är det genom vår dörr man ska gå och den är alltid öppen på Best!

Kontaktpersoner
Fredrik Wahlqvist, vd
016-400 99 13
fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Om Best Bemanning & Rekrytering
Best bemannar och rekryterar personal till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Det har de gjort sedan 2009. De erbjuder också program med jobbcoachning för deltagare som behöver hjälp på vägen mot utbildning eller jobb. De finns på fem orter och har stenkoll på den lokala marknaden. Idag har de runt 450 medarbetare.