New best place: Eskilstuna och Västerås

Nu har flyttlassen gått för Best Bemanning & Rekrytering – på två orter samtidigt. Som alltid på Best place står dörrarna öppna och besökare är välkomna att kika in på en kopp kaffe för att snacka personalbehov, coachning eller nytt jobb. Öppet hus-tillfällen? Nej, här är det öppet varje dag. 

Västerås – kvar i Kopparlunden
Best blir kvar mitt i Kopparlundens företagspuls. Innanför dörrarna är det alldeles nytt (och högt, högt, högt i tak) med perfekta rum för olika typer av möten. Till och med ett rum med läktare. Runt om finns många industriföretag som grannar, schyssta parkeringsmöjligheter och lunchhak runt knuten. Några minuter ifrån centrum.

Välkommen till Varmvalsvägen 15!

Eskilstuna – en naturlig mötesplats  
Tidigare släpptes nyheten om att Best Bemanning & Rekrytering köper fastigheten Vittnet 4. Nu är Eskilstunagänget på plats i den anrika fastigheten, Gamla Tingshuset, med en perfekt balans av gammalt och nytt. Anpassat för verksamheten och oslagbar vy över Eskilstunaån. De sitter på två plan med coacherna på övervåningen och systerbolaget Columbird i en del. Kontoret är redan en naturlig mötesplats för arbetssökande, de som vill byta karriär och företag som söker rätt kompetens.

Välkommen till Kyrkogatan 3!

För mer information, kontakta: Fredrik Wahlqvist, delägare och vd, Best Bemanning & Rekrytering
Telefonnummer: 016-400 99 13
Mejladressfredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Best Bemanning & Rekrytering
Best Bemanning & Rekrytering har funnits på marknaden i över 12 år och matchar rätt medarbetare med företagens behov genom bemanning och rekrytering. Företaget är även ledande inom coachning, en tjänst som hjälper människor på vägen till jobb eller studier. I dag har Best drygt 400 anställda på fyra orter: Eskilstuna, Västerås, Köping och Örebro. Med stenkoll på den lokala marknaden arbetar de ständigt mot målet att vara best.