Green Chocolate Bean

Green Chocolate Bean är mer än bara choklad. Fokus kretsar kring hållbarhet utifrån flera aspekter men framförallt långsiktig hälsa.
Det handlar inte bara om att äta en bit choklad för att det är gott. Det handlar således om att stärka vår hälsa, inifrån & ut. Våra celler förväntar oss en rad olika näringsämnen, vita- miner & mineraler. Befolkningens kostintag lever dessvärre inte upp till de rekommendationer som ges. Inte råga på vår överkonsumtion av socker, fysisk inaktivitet och ohälsosamma matvanor som bidrar till en mängd olika sjukdomar och gör oss sjukare för varje dag.

För en hållbar framtid, Låt oss skapa en värld full av energi där människan, djur & natur får leva i symbios med varandra.

Jag som driver Green Chocolate Bean AB heter Tina Runesson.
Choklad är min passion, i alla dess olika former, smaker, konsistenser och utseenden. Kärleken till skaparglädjen märks genom min personlighet och jag älskar när min energi smittar av sig på andra.

Målsättningen är att skapa en unik produkt som kunden upplever som inspirerande men framförallt njutbar. Jag vill att fler människor ska få möjligheten att upptäcka chokladens positiva hälsofördelar men framför allt en insikt med att just välja Green Chocolate Bean ur ett långsiktigt perspektiv: