Best Bemanning & Rekrytering bryter ny mark i Örebro

 I över ett decennium har Best Bemanning & Rekrytering framgångsrikt bemannat och rekryterat personal till sina kunders verksamheter. Nu stärker företaget sitt varumärke genom att kroka arm med samarbetspartnern Personalpoolen Mellansverige AB som nu byter namn och blir hundra procent best. 

 I januari 2019 förvärvade Best Bemanning & Rekrytering det Örebrobaserade företaget Personalpoolen Mellansverige AB. Samarbetet sträcker sig sedan lång tid tillbaka och namnbytet innebär nu ännu starkare gemensamma muskler i varumärket Best Bemanning & Rekrytering.

– Personalpoolen är det självklara valet av samarbetspartner i Örebro. Nu ser vi fram emot att verka under samma namn för att bli en ännu mer enad trupp. Ännu mer best, säger Mårten Sporrong, vd på Best Bemanning & Rekrytering. 

Tillsammans fortsätter det numer gemensamma företaget med det de är bäst på: bemanning och rekrytering samt coachning för människor som behöver hjälp med sitt arbetssökande via Arbets-förmedlingen. 

– Vi kommer fortsätta arbeta på samma sätt som innan namnbytet, och kontoret i Örebro likaså, säger Mårten Sporrong och förklarar att det innefattar såväl metodik som personalstyrka. 

– Skillnaden blir ett tätare samarbete och ännu bredare nätverk. Det här ser vi fram emot, avslutar han. 

För mer information, kontakta: Mårten Sporrong, ägare och vd, Best Bemanning & Rekrytering
Telefonnummer: 016-400 99 12
Mejladress: marten.sporrong@bestbemanning.nu

Best Bemanning & Rekrytering
Best Bemanning & Rekrytering har funnits på marknaden i tio år och matchar rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov. I dag har de drygt 400 anställda på fyra orter: Eskilstuna, Köping, Örebro och Västerås. Med god kännedom om lokala förutsättningar arbetar de ständigt mot målet att erbjuda god kvalitet via engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Ladda ner

Pressrelease
Logotyp (Original)
Logotyp (Negativ)
Pressbild