Ansök
nu
Dela
tjänsten

Ekonom

Arbetsgivare:

AnVa

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-06-16

Om företaget

AnVa Tubes & Components AB är ett företag i AnVa Gruppen som är en industrikoncern som omsätter ca 750 Mkr och har ca 450 anställda. AnVa Tubes & Components AB har ca 65 anställda i Eskilstuna och Hälleforsnäs och har dotterbolag i Trollhättan, Hjo, Tidaholm och Tranås. Vår ambition är att vara kundens förstahandsval som materialförsörjare och legoleverantör av produkter inom skärande bearbetning. Läs mer om AnVa på www.anva.se

Vi är framgångsrika och har tagit nya betydande affärer. För att tillmötesgå våra kunders ökade behov och efterfrågan har vi investerat och investerar i moderna CNC maskiner från DMG Mori, Doosan och Mazak och automation från ABB och Fanuc. Nu behöver vi förstärka vårt produktionstekniska team i Eskilstuna ytterligare och söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår tillverkning.

Hos AnVa Tubes & Components AB erbjuds du ett arbete i en positiv och expansiv organisation med goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vår organisation är snabbfotad och effektiv och beslutsvägarna i regel korta. Hos oss är alla välkomna och mångfald något positivt. Vi arbetar proaktivt med både den fysiska- och psykosociala arbetsmiljön och sätter stor vikt på trivsel och friskvård.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Best söker nu efter en ekonom till AnVa i Eskilstuna. Du arbetar med kund- och leverantörsreskontror (Monitor), löpande bokföring (Monitor), avstämningar och vi ser gärna att du har erfarenhet av löner.

Tjänsten är flexibel och har du vana av att kunna hantera månadsbokslut, årsbokslut och kalkyluppföljning för-/efterkalkyl (Monitor) så är det mycket meriterande.

Din profil

Vi söker dig som är självgående och har flera års erfarenhet av yrket. Reskontror och löpande bokföring är ett måste.

Arbetstiderna är flexibla beroende på sökande, tjänsten har idag varit en halvtidstjänst men den går att fylla upp till heltid med administrativa arbetsuppgifter inom bolaget.

Du är utbildad ekonom och trivs med varierande arbetsuppgifter. Som person är du ansvarstagande, noggrann och har förmågan att arbeta proaktivt.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

AnVa

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-06-16

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi samarbetar med Best Bemanning i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-4009916

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen