Är du by Willows nya säljare?

Arbetsgivare:

by Willow

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-08-31

Vilka är vi?

by Willow arbetar med flertalet olika varumärken som marknadsförs och säljs till butiker i Skandinavien och norra Europa med Tyskland som primär marknad. Våra kunder består av allt från leksaksbutiker, modebutiker, nöjesparker till optiker. by Willow är en del i Helekopterkoncernen, en koncern som senaste 12 åren vuxit från 0 till 8 starka utvecklingsbolag. Detta tack vare vårt fokus på entreprenörskap, utveckling av nya bolag samt långvariga kundrelationer. Inom Helekopterkoncernen råder ett prestigelöst arbetssätt där vi stöttar varandra över bolagsgränser. Vi hjälper till där det bäst behövs så ska en stor order packas – ja, då kavlar VDn och övriga upp ärmarna.

https://www.bywillow.com/

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vad innebär rollen?

Rollen innebär att du i huvudsak kommer att arbeta med att vårda befintliga kunder samt bearbeta potentiella nya kunder på den svenska och skandinaviska marknaden med ett långsiktigt mål att även ta ansvar för by Willows övriga internationella försäljning. I och med din kontakt med marknaden kommer du även vara en viktig del i framtagningen och designandet av företagets kommande produkter genom att söka efter nya trender och idéer.

I denna tjänst kommer du få möjlighet att resa och lära känna Sverige – du kan räkna med att vara på resande fot ca 5-10 nätter/månad för att utveckla samarbeten med kunder och samarbetspartners.

Din profil

by Willows nya säljare

Är du en social person som älskar att träffa nya människor? Vill du dessutom få utlopp för din kreativitet och fingertoppskänsla för design och trender? Då är by Willow rätt företag för dig. Här kommer du att få vara med och driva en verksamhets fortsatta framfart både inom Sverige och internationellt.

För oss är personligheten och engagemanget det viktigaste. Så länge man har ett entreprenöriellt mindset så kan man lära sig nästan vad som helst.

Vi ser gärna att du

* Är driven och ambitiös

* Har god kommunikativ förmåga och är flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift

* Har god datorvana

Dessutom är det meriterande om du

* Har goda kunskaper i säljteknik

* Behärskar tyska eller andra språk

* Har erfarenhet av arbete inom detaljhandelsbranchen eller drivit eget bolag/UF företag

Engagemang och uthållighet i alla arbetsmoment är också viktigt, för i detta lilla bolag får man vänja sig vid att kunna klara alla arbetsuppgifter på både strategisk och praktisk nivå.

Man kommer att få arbeta nära erfarna affärs- och företagsutvecklare men med stort eget ansvar.

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

by Willow

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-08-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Ansök
redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-400 99 10

E-post:

peter.bogdanov@Bestbemanning.nu

Företag:

BestBemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen