Ansök
nu
Dela
tjänsten

Erfaren CNC-operatör rekryteras till Mikromekaniks svarvteam

Arbetsgivare:

Mikromekanik

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-03-28

Om företaget

Företaget Mikromekanik AB ägs av Ulf Lindner och tillsammans med den 8 man starka personalen är man ett kompetent team. Verksamheten bedrivs i egna lokaler byggda våren 2008 och är en av Sveriges bästa leverantörer av finmekaniska precisionskomponenter.

Den 1 000 kvm stora fabriken byggdes med arbetsmiljön i fokus. En bergvärmeanläggning som levererar både värme och kyla och stora fönsterytor gör arbetet trivsamt. Alla som kör förbi på E20 kan se verkstaden som är belägen vid östra infarten till Eskilstuna.

Sedan starten har Mikromekanik inriktat sig på att vara en marknadsledande leverantör av finmekaniska legodetaljer. Kunderna finns idag främst inom svensk industri. De som köper detaljer av Mikromekanik har alltid höga krav på måttriktighet och finish.

Den utrustning som används är köpt från utvalda maskintillverkare i Europa, det dominerande fabrikatet är tyska HERMLE´s 5-axliga fleroperationsmaskiner och fleroperationssvarvar från andra fabrikat gör Mikromekaniks tillverkning konkurrenskraftig. Kända märken och bra service från maskinleverantörerna borgar för tillgängligheten i deras maskinpark. Ordning och renlighet är nyckeln till de höga kvalitetskrav som ställs idag.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig som är erfaren CNC-operatör som vill utvecklas och ta ansvar. Du tycker att det är roligt att jobba från ritning till färdig produkt. Du har mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Samt erfarenhet av att köra och göra justeringar av CNC-styrda maskiner.

På Mikromekanik finns stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Utvecklingen av dagens produkter gör mikromekaniska komponenter till en allt större del av vår vardag. De små dimensionerna ställer stora krav på både personal och maskiner som används för produktionen. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Din profil

För att lyckas i tjänsten har du en verkstadsutbildning inom CNC samt några års arbetslivserfarenhet av skärande bearbetning och maskinkörning.

Mikromekanik söker dig med goda kunskaper inom kvalitetskontroll, ritningsläsning, maskinomställningar och utbildning på våra maskiner sker hos oss. Du trivs med ansvar, är självgående och har ett tekniskt intresse. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Meriterande är att du är van att programmera. Vi använder oss av Fusion 360.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Tjänsten är på dagtid.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Mikromekanik

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-03-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen